Deltager.no har mange bruksområder men er som oftest tilknyttet påmelding av arrangement, kurs, konferanser eller medlemsbetalinger. Hvis du ønsker mer informasjon om transaksjonen så kan du gjøre et søk her.
Alle arrangører mottar en brukerhåndbok når de registrerer seg, men du kan også finne denne her. Vi vil alltid anbefale å lese gjennom denne eller sjekke Tips og triks i avsnittet nedenfor, dersom du ikke finner svar på dine spørsmål her inne.
Hvis du opplever diverse feilmeldinger eller problemer med oppsett av arrangementet så anbefaler vi ta en titt på våre tips og triks. Vi har også en online brukerhåndbok som kan være til hjelp.
Basisfunksjonaliteten på deltager.no gir deg alle verktøy for å ta imot påmelding og betaling online. Skulle du ønske å utvide din funksjonalitet så finner du en oversikt her.
Som arrangør koster det kr. 8,- (ekskl. mva.) per påmeldte deltager samt 3 % (fritatt for mva.) i kortavgift på beløpet som innbetales. Se også prisliste for arrangører for mer informasjon.

Priseksempel:
Dersom du har en billettpris på kr. 100,- så blir kostnaden kr. 8,- (ekskl. mva.) + 3 %. Det utgjør kr. 13,00 som vi trekker fra når vi gjør utbetalingen til deg. Som arrangør får du utbetalt 100,00 - 13,00 = kr. 87,00.

Nei, du trenger ikke kontonummer i DNB for å bruke Deltager.no
Tjenesten kan benyttes til alle typer arrangementer, så lenge arrangementet er innenfor rammene av til enhver tid gjeldende norsk lovgivning. Som arrangør definerer du selv hvilken informasjon deltager skal oppgi ved påmelding.
Det er ingen øvre grense for arrangementer som tilbys via deltager.no. Det er heller ingen nedre grense for hva arrangementet koster.
Dersom du glemmer passordet ditt så kan du bruke "Glemt passord"-funksjonen.
Som arrangør må du først registrere deg (for registrering klikk her). Du vil motta en bekreftelse fra oss ett par minutter etter å ha registrert deg som arrangør. E-post sendes til den som er oppgitt å være ansvarlig for arrangøren. Du kan da umiddelbart logge inn på Deltager.no for å se på funksjonalitetene og starte påmeldingene.
Deltager.no er en nettbasert tjeneste som på en enkel måte gir arrangører mulighet til å tilby og ta seg betalt for ulike arrangementer. Deretter kan deltagere på en enkel måte melde seg på og betale.
Deltager.no er en frittstående tjeneste som utvikles og driftes av Deltager AS.
Deltager.no er en skybasert løsning og stiller derfor ingen tekniske krav for å kunne bruke tjenesten.
Ja, tjenestens nettsider er sikkerhetssertifisert, noe som innebærer at all kommunikasjon mellom brukere og nettsiden skjer på en sikker måte. Betaling skjer ved bruk av Netaxept sin løsning. Netaxept benytter krypteringsteknologi som sikrer at ingen kan "lytte av" de data som registreres i forbindelse med gjennomføring av betalinger. Vi oppbevarer heller ikke kredittkortnummer som deltager benytter ved betaling av påmeldingen.
De data som deltageren må oppgi for å bli bruker av tjenesten vil bli lagret. Dette gjelder følgende informasjon:
  • E-post adresse (til bruk som brukernavn)
  • For- og etternavn
  • Telefonnumer (fast og mobil)
  • Postadresse
  • Kontonummer (i de tilfeller hvor kunden oppgir dette. Kontonummeret benyttes til refusjon av deltageravgift dersom deltager melder seg av et arrangement eller arrangementet blir avlyst).

Brukervilkår

Generelt
Her finner du vilkår og betingelser for bruk av tjenesten Deltager.no. Aksept av de vilkår og betingelser som foreligger på det gjeldende tidspunkt utgjør en avtale mellom partene som beskrevet nedenfor.
Med deltager menes person som benytter Deltager.no i forhold til noe en virksomhet/ Arrangør tilgjengeliggjør via Deltager.no og som gjelder konteksten medlemskap o.l.
Med Deltager menes person som benytter Deltager.no i forhold til noe en virksomhet/ Arrangør tilgjengeliggjør via Deltager.no og som gjelder konteksten Arrangement o.l.
Med Arrangør menes den person, virksomhet og-/ eller juridiske enhet som har tilbudt og tilgjengeliggjort noe via Deltager.no.

Last ned

Betingelser og bruk for deltagere
Betingelser og bruk for arrangør

Finner ikke svar?

Kontakt en av våre hyggelige medarbeidere.

Telefon
+47 23 27 35 01
E-post
[email protected]
+47 23 27 35 01

Åpningstider
man - fre 09:00 - 17:00