Medlemssystem
Alt på ett sted
- den komplette plattformen for idretten! Vi forenkler din klubbhverdag og samler alle tjenester og funksjoner på et sted.
HVA FÅR
DERE?
Klubben
Medlemssystem for kontingenter, treningsavgifter og lisenser. Påmelding- og arrangementsystem for betaling av cuper, treningsleirer, egenandeler, dommer- og trenerkurs m.m. Kommunikasjons- og informasjonsplattform, samt sosiale medier. Koble utøvere, foreldre, trenere, supportere m.m. til klubbene og de ulike lagene. Egen nettside med webshop og bookingkalender.
Medlemmene
Full oversikt over kontingenter, aktiviteter, meldinger og betalinger. Mobil-app for kommunikasjon, påmelding, og betaling av egenandeler og kontingenter. Egen bruker i medlemssystemet.

Ingen oppstartskostnad, ingen årlig lisens og ingen drift- og vedlikeholdskostnader.VIPPS

Betale med VIPPS og VIPPS Faktura ved betaling av kontingenter, lisenser, påmelding til cuper og treningsleirer, samt i forbindelse med dugnadsarbeid.

IDRETTEN ONLINE

Vi har inngått et integreringssamarbeid med Idretten Online slik at din klubb skal få en helhetlig løsning, som også tilbyr nettsider med blant annet webshop og bookingkalender.

Integrasjonsavtale med NIF

Vi har inngått en avtale med NIF for å få vårt medlemssystem integrert mot NIF sin sentrale database, og er i prosess for å bli integrasjonspartner. Dermed kan du være trygg på at din klubb følger de nye kravene om elektronisk medlemsregistrering når du bruker vårt medlemssystem.

I tillegg til å spare tid på medlemsregistrering, vil du ha tilgang til markedets beste løsning for arrangementshåndtering og et medlemssystem som gjør det enkelt å administrere din klubb.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
ALT PÅ ET STED APPEN
Deltager.no har samlet Alt på ett sted i en app for deg, slik at du får kontroll over medlemsdata, aktiviteter, betaling, rapporter, informasjon og kommunikasjon.