Alt på ett sted
- den komplette plattformen for idretten! Vi forenkler din klubbhverdag og samler alle tjenester og funksjoner på et sted.
HVA FÅR
DERE?
Klubben
Medlemssystem for kontingenter, treningsavgifter og lisenser. Påmelding- og arrangementsystem for betaling av cuper, treningsleirer, egenandeler, dommer- og trenerkurs m.m. Kommunikasjons- og informasjonsplattform, samt sosiale medier. Koble utøvere, foreldre, trenere, supportere m.m. til klubbene og de ulike lagene.
Medlemmene
Full oversikt over kontingenter, aktiviteter, meldinger og betalinger. Mobil-app for kommunikasjon, påmelding, og betaling av egenandeler og kontingenter. Egen bruker i medlemssystemet.

Ingen oppstartskostnad, ingen årlig lisens og ingen drift- og vedlikeholdskostnader.VIPPS

Betale med VIPPS ved betaling av kontingenter, lisenser, påmelding til cuper og treningsleirer, samt i forbindelse med dugnadsarbeid.

ENKEL PRISMODELL

Med vårt medlemssystem har klubben ingen faste kostnader - dere betaler kun for påmeldinger og transaksjoner:

Kr 8,- eksl. mva. per deltager
3,5 % i transaksjonsgebyr

Integrasjonsavtale med NIF

Vårt medlemssystem er godkjent- og integrert mot NIF sin sentrale database. Dermed kan du være trygg på at din klubb følger de nye kravene om elektronisk medlemsregistrering når du bruker vårt medlemssystem.

I tillegg til å spare tid på medlemsregistrering, vil du ha tilgang til markedets beste løsning for arrangementshåndtering og et medlemssystem som gjør det enkelt å administrere din klubb.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
ALT PÅ ET STED APPEN
Deltager.no har samlet Alt på ett sted i en app for deg, slik at du får kontroll over medlemsdata, aktiviteter, betaling, rapporter, informasjon og kommunikasjon.