Work Shop m/Darnell og Kemi 13.03 til 15.03

Lillestrøm
Nesgata 2
Lillestrøm
2004
 

WORK-SHOP 

13.03 - 15.03 2020

NB! Prisen for påmelding refunderes ikke

VelkommenSe mer 
 

Påmeldingsskjema

Klasse / kategori
 *
Fornavn danser
 *
Etternavn danser
 *
Fødselsdato danser
   *
Hvilket nivå danser du i singel/freestyle
 *
Hvilket nivå danser du i slow
 *
SØSKENRABATT - PÅMELDING AV SØSKEN For påmelding av søsken er det rabatterte priser. FOR BARN NR. 1 ER DET IKKE RABATTERTE PRISER. Det skal derfor IKKE velges søskenrabatt for det 1. barnet ved påmelding. Eks. Du har 2 barn/søsken som skal meldes på. Barn 1/Søsken 1 betaler man full pris for. Fyll ut alle felter. Velg deretter MELD PÅ PARTNER for å starte registreringen av Barn nr. 2/ Søsken nr. 2. Under registeringen for dette barnet velger du SØSKENRABATT. Søskenrabatten blir lagt inn på den endelige summen når du kommer til betaling. Trykk deretter MELD DEG PÅ som tar deg videre til betalingen
Søskenrabatt (Skal ikke benyttes for første påmeldte danser/søsken.)
Opplever du noen problemer eller er usikker på om du gjør dette riktig send oss en e-post på post@uniquedanseklubb.no så avtaler vi et tidspunkt for en gjennomgang. Vi hjelper deg så gjerne!
Hvor mange dager skal du delta
 *
INFORMASJON OM FORESATTE FOR DE MINSTE DELTAKERNE: Hvis du ikke skal være tilstede under treningstiden ber vi deg om å fylle inn feltene under, slik at vi eventuelt kan få tak i en foresatt hvis noe skulle skje.
Fornavn foreldre (for barn under 12 år)
Etternavn foreldre (for barn under 12 år)
Mobilnummer foreldre (for barn under 12 år)
 *

Har du spørsmål?