Logo-norges-danseforbund-hvit-2020
nif-logo-banner
Logo-norges-danseforbund-hvit-2020
nif-logo-banner
menu

Online discomania 2021

Online
 

Danseklubben Studio 1 ønsker å invitere til Norges første ONLINE KONKURRANSE i Disco! 

Grunnet Covid-19situasjonen vi fortsatt står i ønsker vi DK Studio 1 å åpne opp for muligheten til og konkurrere i Disco solo og Disco Freestyle i en Online konkurranse. Denne konkurransen vil foregå samme helg som den kvalifiserende konkurransen til "IDO Kontinent vs kontinent Nasjonal Kvalifisering", men har ingen sammenheng med kvalifiseringen. Dette er et ekstratilbud for de som av ulike grunnet ikke ønsker/kan kvalifisere seg, men som ønsker å konkurrere "som vanlig" i disco, eller for de som ønsker å delta i begge arrangementene. 

Det vil i denne konkurransen være åpent for alle aldre, og det er de vanlige nivå-inndelingene. Dette er ikke en rankingkonkurranse, men vi håper allikevel at dansere i alle aldre og nivåer vil være med!

Påmeldingsfristen er satt til fredag 26. Mars kl. 17:00. Frist for å sende inn videoer vil være fredag 09. April kl. 22:00! Det vil bli distribuert ut egne, dedikerte sanger for hver enkelt nivå- og aldersklasse, og det er viktig at det blir brukt riktig sang under innspilling av den enkelte danser. Det er også trener som vil være ansvarlig for å sende inn alle videoene samlet for klubben - dere vil få tilsendt en egen link for innsending. 

Alle dansere som skal danse disco solo skal spille inn-, og sende, TO videoer - en video á 30 sekunder, og en video á 60 sekunder. Det samme gjelder for Disco freestyle, men videoen á 60 sekunder skal da være med akrobatikk. Dersom en danser skal stille i både Disco solo OG Disco freestyle skal det sendes inn FIRE videoer for denne danseren: TO á 30 sekunder, en á 60 sekunder uten akrobatikk (altså til Disco solo) og en á 60 sekunder MED akrobatikk (til Disco freestyle). 

Startlistene vil bli publisert på Vote4Danse kort tid etter påmeldingsfrist, og alle videoer skal merkes med STARTNUMMER, ALDER og NIVÅ! 

Vi i danseklubben Studio 1 gleder oss til å se engasjement fra alle dere rundt Disco igjen, og vil livestreame hele arrangementet. 

Se mer 
 

Påmeldingsskjema

Har du spørsmål?

ss