Helgekurs Boogie Woogie

Helgekurs i boogie woogie! Lørdag + søndag:
Kl 12.00 - 14.00 Nivå 1, grunnkurs
Kl 14.30 - 16.30 Nivå 2/3, litt øvet/øvet
 
Nivå 1, grunnkurs passer for de helt ferske, og for de som ønsker å repetere det grunnleggende i denne morsomme swingformen.
Nivå 2/3, litt øvet/øvet passer for de som minimum har grunntrinn og noen basisfigurer inne. Fokus på variasjoner tilpasset gruppen som kommer.
 
Boogie woogie har flere trinn enn f.eks 4-takt og 6-takt swing. Det gir godt spillerom til å leke seg med musikk og rytmer når man danser. 

Her trenger du ikke å melde deg på som "par". På dette kurset vil alle danse med alle. Ber om påmelding for å sikre balanse mellom fører/følger. Etter å ha fylt ut skjema under her, vil du motta en ordrebekreftelse. Vi godkjenner ordren til betaling nærmere kursstart ved nok påmeldte, og balansen fører/følger er ivaretatt. Spesialpris til ungdom under 25år - kun kr 200(medlemskap i klubben 2019).
 
Priser:
Kr 500,- /pers ikke medlem
Kr 300,- /pers medlem
Kr 200,- /pers for 1 år medlemskap (2019) i Happydance - Gjerdrum Danseklubb kjøpes her: https://medlem.deltager.no/dansing/participant/membership/member_edit.aspx?aid=261487&clubid=13945
 
Medlemsfordeler:
Forsikret på alle våre arrangement, lavere pris på våre arrangement, mulighet til å delta på Danseforbundet sine arrangement, rett til å benytte idretten og Danseforbundets rabattordninger m.m.


Arrangør: Happydance - Gjerdrum Danseklubb


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.