Boogie Woogie egentrening for par

Velkommen til egentrening, 12 mandager à 1,5t!

Fokusområde: Bli klar for å kunne delta i konkurranse. Det vil si blant annet; teknikk, basic, føring/følging, tempo, gulvetikette, inn/ut av gulvet i konkurransesammenheng, "autentisk" konkurransetrening med mer. Vi har som mål å få med noen par til Grenland swing dance open i slutten av september, og kanskje noen vil være med til NM i slutten av oktober? I november vil hovedfokus være figurer og showfigurer. Det er selvsagt ingen tvang å delta på konkurranser selv om treningen er lagt opp til at man skal kunne bli klar for å kunne delta. 


Det vil være forskjellige trenere tilstede, og hvert par får oppfølging på det de trenger. I utgangspunktet er dette tenkt for boogie woogie, men de som danser folkeswing, bugg eller 6-takt swing er også velkomne. Vær da obs på at felles undervisning vil foregå i stilen boogie woogie, og boogie woogie tilpasset musikk. 

Bli med å utvikle deg selv i et morsomt og uhøytidelig miljø :-)  OBS! Kun for par, og begrenset antall plasser.

Priser:

Kr 1 100,- for medlemmer

Kr 1 500,- for ikke medlemmer


Passer det ikke alle 12 ganger kan vi tilby å bli med månedsvis. Dette er mulig å kjøpe en uke før aktuell måned så fremt det er ledig plass. Pris er lik for medlem/ikke medlem:

Kr 500,- for treninger kun i september

Kr 500,- for treninger kun i oktober

Kr 500,- for treninger kun i novemberSpørsmål? Ta kontakt på post@happydance.no

  
Påmeldingsskjema Registreringsskjema