Kurspåmelding Vårsesongen 2019, LILLESTRØM

Lillestrøm
Nesgata 2
2004
Lillestrøm
 

Vi ønsker hjertelig velkommen til vårsesongen 2019 som vil bli full av dans, akrobatikk, glede og utfordringer for deg som danser. Vi håper at du finner et kurs som passer til deg. 

Vi gjør oppmerksom på at kursavgiften er bindene. 

Er du usikker på om dette er noe for deg/dere eller barnet foreslår vi at du tar en prøvetime før du/dere bestemmer dere. Prøvetimen er helt gratis. Gi instruktøren bekjed om at du/dere øsnker en prøvetime. Ønsker du å gå videre etter dette melder du deg via portalen igjen.

Kursoppstart

Oppstart av alle 12 og 16 ukers kurs: Uke 5 - Mandag 28.01.2019

Uke 5 er prøveuke der du kan komme å prøve de på så mange kurs du ønsker helt gratis. Dette er ment som et tilbud til deg, slik at du enklere skal kun ne velge et kurs du vet du kommer til å like når du har fått en mulighet til å prøve det først!

For å danse videre etter uke 5 må du melde deg på kurs gjennom denne kursportalen

LISENS

Det er krav om lisens for å være medlem i en Klubb i Norges Danseforbund

For å kunne delta på organisert idrett gjennom Norges Danseforbund må alle deltager over 6 år betale en grunnlisens. Grunnlisensen er på kr. 100,- 

NB! For å ta del i våre aktiviteter MÅ du være medlem av klubben.

Medlemsavgiften er på kr 175,- pr. kalenderår (1. januar til 31. desember). Denne blir automatisk lagt inn når du kommer til betaling under påmeldingen.

Kort informasjon om våre kurs:


Freestyle - sesongkurs (oppstart uke 3) 

Disse kursene er basert på dansere som har gjennomgått grunnkurs i freestyle og ønsker å utvikle dansen videre. Alle kursene er sesongkurs og har en lengre varighet enn grunnkursene i freestyle

Jazz / Moderne 

Moderne er en dansestil som hele tiden er i endring og som preges av pedagogens stil og bevegelsesmønster.

Men noen fellesnevnere går igjen; fokus på pust, dynamikk, bruk av vekt og møter med gulvet.

Vår instruktør vektlegger arbeid med kvalitet i bevegelsene og å finne bevegelsens mening.

Det er 2 kurs å velg i:

Nybegynnere og Videregående

DANCE4FUN 1 (4-6 år)

Introduksjonskurs. Gøyal undervisning i lek og discodans. Her underviser vi etter de siste hit låtene og tradisjonell barnemusikk. Dette syntes ungene er kult.

Et naturlig springbrett videre til Freestyle eller HIP HOP kurs

FREESTYLE fra 7 år Grunnkurs

Dette er introduksjonskurs til Norges desidert største dansegren.

Her øves grunntrinn, koordinasjon, balanse til fengende musikk. Er barna glad i å bevege seg er dette en perfekt måte å introduseres til dans. Inkludert i kurset er også introduksjon til akrobatiske øvelser som benyttes bl. a. i Freestyle. Her kreves ingen forkunnskaper og barna lærer å å slå hjul, rulle, stupe kråke etc. i sikre omgivelser.

KIDS HIP HOP  (6-7 år)

I dette morsomme nybegynner kurset lærer barna det grunnleggende innen hip hop’ ens, bevegelser og stil til fengende musikk. Instruktøren bruker barnas egen fantasi og kreativitet til å lære det grunnleggende.

HIP HOP

I HIP HOP klassene handler det selvfølgelig om å ha det morsomt, men også lære under konsentrasjon. Hip hop er mer enn bare en dansstil, det er også en kultur. Derfor kommer disse klassetimene til å bestå av å lære litt fra alle de ulike elementene innen HIP HOP. I disse klassene kommer instruktøren å gjennomgå de grunnleggende groves, foundation bevegelser og koreografier som HIP HOP er bygget på.

STREET KOREOGRAFI

Denne klassen er beregnet mot ungdom og voksne som vil fokusere på og ta koregrafi, men også for de som vil ha en utfordring. Her får man muligheten til å øve på performance og å danse med følelse.

Nivået og innhold i klassetimene tilpasses etter elevene i klassen slik at alle får sjanse til å utfordre seg selv! 

STREETDANCE Litt Øvet

Kurset er ment for de dansere som har tatt grunnkurset og som ønsker å utvikle sin egen dans videre. Dette er et kurs som varer 2 timers hver gang. 

Swing for par og single

Vår intruktører er lidenskapelig interesserte i at nettopp DU/DERE skal oppleve et lærerikt kurs som kan tas med videre til festlige anledninger.

Våre kurs er for ALLE. Nybegynner kurs og viderekomne i alle nivåer. Slipp hemningene løs og meld deg på! Dette er gøy og god trim

Salsa Latinomix (for par og single)

Er en glad og energisk dans med cubanske røtter som danses på hele det amerikanske kontinentet i ulike varianter. Dette er et nybegynnerkurs, og ingen forkunnskaper er nødvendig

Hyggedans (for par)                

Lettfattelig undervisning i alle danser du/dere trenger for å kunne gå ut en kveld. I løpet av kurset vil du/dere lære basic trinn innenfor Argentinsk Tango, Enkel Salsa, Enkel Swing, Disco mm.

Argentinsk Tango

Den argentinske tangoen har opplevd en gigantisk blomstring de siste årene. Tango er  lett å lære, men man blir aldri utlært. Den krever ikke fysisk styrke eller god kondisjon, men forutsetter”fine-tuning” og har stort rom for improvisasjon – for å leve seg inn i temperamentet i musikken.

Avmelding av kurs

Påmelding er bindende. Innbetalt kursbeløp kan refunderes kun dersom avmelding skjer innen prøveukenes utløp. Refusjon belastes med kr. 100,- i administrasjonsgebyr. Påmeldingsgebyr og lisens refunderes ikke.

Se mer 
Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.

Har du spørsmål?