Kurspåmelding vår 2020 Unique Danseklubb, LILLESTRØM

Lillestrøm
Nesgata 2
2004
Lillestrøm
 

Vi ønsker hjertelig velkommen til vårsesongen 2020 som vil bli full av dans, akrobatikk, glede og utfordringer for deg som danser. Vi håper at du finner et kurs som passer til deg. 

Vi gjør oppmerksom på at kursavgiften er bindene og vil ikke bli refundert. 

Er du usikker på om dette er noe for deg/dere eller barnet foreslår vi at du tar en prøvetime før du/dere bestemmer dere. Prøvetimen er helt gratis. Gi instruktøren bekjed om at du/dere ønsker en prøvetime. Ønsker du å gå videre etter dette melder du deg via portalen igjen.

Kursoppstart

Oppstart av sesongkursene: Uke 3 - Mandag 13.01.2020

Oppstart av alle 12 og 16 ukers kurs: Uke 5 - Mandag 27.01.2020

Uke 5 er prøveuke der du kan komme å prøve de på så mange kurs du ønsker helt gratis. Dette er ment som et tilbud til deg, slik at du enklere skal kunne velge et kurs du vet du kommer til å like når du har fått en mulighet til å prøve det først!

For å danse videre etter uke 5 må du melde deg på kurs gjennom denne portalen her

Timeplan høsten 2019 - Lillestrøm

Avmelding av kurs

Påmelding er bindende. Innbetalt kursbeløp kan refunderes kun dersom avmelding skjer innen prøveukenes utløp. Refusjon belastes med kr. 100,- i administrasjonsgebyr. Påmeldingsgebyr og medlemsskap refunderes ikke.

LISENS

Det er krav om lisens for å være medlem i en Klubb i Norges Danseforbund

NB! For å ta del i våre aktiviteter MÅ du være medlem av klubben vår.

Medlemsavgiften er på kr 175,- pr. kalenderår (1. januar til 31. desember). Denne blir automatisk lagt inn når du kommer til betaling under påmeldingen.

For å kunne delta på organisert idrett gjennom Norges Danseforbund må alle deltager over 6 år betale en grunnlisens. Grunnlisensen er på kr. 100,- og man vil bli rutet til en egen side under påmeldingen der denne må betales.

Kort informasjon om våre kurs:

Dance4Fun (2-3 år)

Her har du mulighet til å starte en aktivitet sammen med ditt barn. Voksne blir selv som barn når de svinger seg etter Lille Petter Edderkopp, Kaptein Sabeltann, Karius og Baktus, m.fl. lett sang og dans.

Freestyle - sesongkurs (oppstart uke 34) 

Disse kursene er basert på dansere som har gjennomgått grunnkurs i freestyle og ønsker å utvikle dansen videre. Alle kursene er sesongkurs og har en lengre varighet enn grunnkursene i freestyle

Jazz / Moderne 

Moderne er en dansestil som hele tiden er i endring og som preges av pedagogens stil og bevegelsesmønster.

Men noen fellesnevnere går igjen; fokus på pust, dynamikk, bruk av vekt og møter med gulvet.

Vår instruktør vektlegger arbeid med kvalitet i bevegelsene og å finne bevegelsens mening.

Det er 2 kurs å velg i:

Nybegynnere og Videregående

DANCE4FUN - 3-5 år (16 uker)

DANCE4FUN - 6 og 7 år - (16 uker)

 Introduksjonskurs. Gøyal undervisning i lek og discodans. Her underviser vi etter de siste hit låtene og tradisjonell barnemusikk. Dette syntes ungene er kult.

Et naturlig springbrett videre til Freestyle eller HIP HOP kurs, noe vi kommer innom i løpet av kursets gang

FREESTYLE fra 7 år Grunnkurs - (16 uker)

Dette er introduksjonskurs til Norges desidert største dansegren.

Her øves grunntrinn, koordinasjon, balanse til fengende musikk. Er barna glad i å bevege seg er dette en perfekt måte å introduseres til dans. Inkludert i kurset er også introduksjon til akrobatiske øvelser som benyttes bl. a. i Freestyle. Her kreves ingen forkunnskaper og barna lærer å å slå hjul, rulle, stupe kråke etc. i sikre omgivelser.

HIP HOP  (6-7 år)- (16 uker)

I dette morsomme nybegynner kurset lærer barna det grunnleggende innen hip hop’ ens, bevegelser og stil til fengende musikk. Instruktøren bruker barnas egen fantasi og kreativitet til å lære det grunnleggende.

HIP HOP- (16 uker)

I HIP HOP klassene handler det selvfølgelig om å ha det morsomt, men også lære under konsentrasjon. Hip hop er mer enn bare en dansstil, det er også en kultur. Derfor kommer disse klassetimene til å bestå av å lære litt fra alle de ulike elementene innen HIP HOP. I disse klassene kommer instruktøren å gjennomgå de grunnleggende groves, foundation bevegelser og koreografier som HIP HOP er bygget på.

STREET KOREOGRAFI - (16 uker)

Denne klassen er beregnet mot ungdom og voksne som vil fokusere på og ta koregrafi, men også for de som vil ha en utfordring. Her får man muligheten til å øve på performance og å danse med følelse.

Nivået og innhold i klassetimene tilpasses etter elevene i klassen slik at alle får sjanse til å utfordre seg selv! 

STREETDANCE Litt Øvet - (16 uker)

Kurset er ment for de dansere som har tatt grunnkurset og som ønsker å utvikle sin egen dans videre. Dette er et kurs som varer 2 timers hver gang. 

Swing for par og single (12 uker)

Vår intruktører er lidenskapelig interesserte i at nettopp DU/DERE skal oppleve et lærerikt kurs som kan tas med videre til festlige anledninger.

Våre kurs er for ALLE. Nybegynner kurs og viderekomne i alle nivåer. Slipp hemningene løs og meld deg på! Dette er gøy og god trim

Salsa Latinomix (for par og single) (12 uker)

Er en glad og energisk dans med cubanske røtter som danses på hele det amerikanske kontinentet i ulike varianter. Dette er et nybegynnerkurs, og ingen forkunnskaper er nødvendig

Hyggedans (for par)  (12 uker)              

Lettfattelig undervisning i alle danser du/dere trenger for å kunne gå ut en kveld. I løpet av kurset vil du/dere lære basic trinn innenfor Argentinsk Tango, Enkel Salsa, Enkel Swing, Disco mm.Se mer 
 

Påmeldingsskjema

Klasse / kategori
 *
Fornavn (danser)
 *
Etternavn (danser)
 *
Medlemskontigent - (obligatorisk)
 *
Spørsmålet og aldersdelingen under må være med pga. rapportering til Norges Danseforbund
Alder på danser?
 *
Fødselsdato
   *
Navn på foresatt (for dansere under 18 år)
 *
E-post ( foresatt dersom danser er under 18)
 *
Mobil foresatte (for dansere under 18 år)
 *
Gateaddresse
 *
Postnummer
 *
Sted
 *

MRK! KURSENE UNDER ER SESONGKURS. Disse kursene har oppstart i uke 3

MRK! ALLE KURSENE UNDER ER 12 og 16 UKERS KURS. Oppstart av kursene er uke 5
Dance4fun1 og Dance4fun2 er basert på at barna er alene sammen med instruktøren under undervisningen. Foreldrene sitter ikke inne i salen mens kurset pågår. Det er det vanlig at foreldrene trekker ut av dansesalen i løpet av introduksjonstimen og sitter i kateriaområde. Foreldre blir invitert inn i slutten av ENKELT-timen for å se på hva ungene har lært så langt. Alle sesonger avsluttes med en større oppvisning
For å kunne melde deg på dette kurset må du har gjennomgått Audition og blitt tatt ut til selve gruppen. SATSNINGSGRUPPA er gratis for de som allerede er påmeldt kurset på mandager i Streedance. Er du påmeldt et av våre andre HIP HOP/Streetkurs allerede, er prisen for deg kr. 1150,-
For nye elever er prisen kr. 2800,- + 175,- i medlemskap i klubben
Hvilke type kurs har du valgt? (også inkl. satsningsgruppa)
 *
SØSKENRABATT - PÅMELDING AV SØSKEN For påmelding av søsken er det rabatterte priser. DET ER IKKE RABATT FOR BARN NR. 1 (Barnet med høyest avgift). Det skal derfor IKKE velges søskenrabatt for det første barnet som registreres. Eks. Du har 2 barn/søsken som skal meldes på kurs. Barn 1/Søsken 1 (Barnet med høyest avgift) betaler man full pris for. Fyll ut alle felter. Velg deretter MELD PÅ PARTNER for å starte registreringen av Barn nr. 2/ Søsken nr. 2 Under registeringen for dette barnet velger du SØSKENRABATT og type kurs barnet skal meldes på 12 eller 16-uker/sesongkurs/VIP. søskenrabatten blir lagt inn på den endelige summen når du kommer til betaling. Trykk deretter MELD DEG PÅ som tar deg videre til betalingen
Søskenrabatt (Gjelder ikke første påmeldte danser/søsken.) - kan ikke benyttes til Satsningsgruppen
Opplever du noen problemer eller er usikker på om du gjør dette riktig send oss en e-post på post@uniquedanseklubb.no så avtaler vi et tidspunkt for en gjennomgang. Vi hjelper deg så gjerne!
Reservasjon mot fotografering av deltager under treningsaktivitet
 *
Hvordan fant du frem til Unique Danseklubb?
 *
Kommentarer/informasjon til klubben
Når du er ferdig med registrering av danser trykk linken "MELD DEG PÅ" for å gå til betaling. NB! gjelder ikke om du skal melde på søsken, før du har medt på søsken nr. 2 og eventuelt nr. 3
Kampanjekode
 
 *

Har du spørsmål?