Kurspåmelding Våren 2019 FETSUND

Eika Fet Arena
Kirkeveien 91
1900
Fetsund
 

Vi ønsker hjertelig velkommen til Vårsesongen 2019 som vil bli full av dans, akrobatikk, glede. Vi håper at du finner et kurs som passer til deg/dere eller barnet.

Vi gjør oppmerksom på at kursavgiften er bindene. 

Er du usikker på om dette er noe for deg/dere eller barnet foreslår vi at du tar en prøvetime før du/dere bestemmer dere. Prøvetimen er helt gratis. Gi instruktøren bekjed om at du/dere øsnker en prøvetime. Ønsker du å gå videre etter dette melder du deg via portalen igjen.

Kursoppstart

Oppstart 16 ukers kurs: Fra Uke 5 - Tirsdag 28.01.2019

Oppstart 12 ukers kurs (voksne): Fra Uke 5 -Onsdag 29.01.2018

Uke 35 er prøveuke der du kan komme å prøve de på så mange kurs du ønsker helt gratis. Dette er ment som et tilbud til deg, slik at du enklere skal kunne velge et kurs du vet du kommer til å like når du har fått en mulighet til å prøve det først!

For å danse videre etter uke 5 må du melde deg på kurs gjennom vår kursportal

NB! For å ta del i våre aktiviteter MÅ du være medlem av klubben.

Medlemsavgiften er på kr 175,- pr. kalenderår (1. januar til 31. desember). 

LISENS - Obligatorisk

For å kunne delta på organisert idrett gjennom Norges Danseforbund må alle deltager Fra 6 år betale en grunnlisens. Grunnlisensen er på kr. 100,- 

DANCE4FUN 1  Allsidig dansekus for de minste (4-6 år)

Introduksjonskurs. Gøyal undervisning i lek og discodans. Her underviser vi etter de siste hit låtene og tradisjonell barnemusikk. Dette syntes ungene er kult.

Freestyle fra7 år - Grunnkurs/nybegynner

Dette er Freestyle for de aller yngste. Erfarne trenere fletter inn lek og moro i undervisningen. Dette er kjempe gøy!

Dette er introduksjonskurs til Norges desidert største dansegren.

Her øves grunntrinn, koordinasjon, balanse til fengende musikk. Er barna glad i å bevege seg er dette en perfekt måte å introduseres til dans.

Kan med fordel koordineres med Akrobatikk for Freestyle Grunnkurs

HIP HOP  (8-11 år) Grunnkurs/nybegynner 

I dette morsomme nybegynner kurset lærer barna det grunnleggende innen hip hop’ ens, bevegelser og stil til fengende musikk. Instruktøren bruker barnas egen fantasi og kreativitet til å lære det grunnleggende.

HIP HOP  (8-11 år) Litt Øvet

Dette kurset er et påbyggingskurs for de som har gjennomført grunnkurset. Her videreutvikler man de grunnleggende ferdighetene man lærte seg på Grunnkurset og legger til nye kule Moves og tilslutt danser

I HIP HOP klassene handler det selvfølgelig om å ha det morsomt, men også lære under konsentrasjon. Hip hop er mer enn bare en dansstil, det er også en kultur. Derfor kommer disse klassetimene til å bestå av å lære litt fra alle de ulike elementene innen HIP HOP. I disse klassene kommer instruktøren å gjennomgå de grunnleggende groves, foundation bevegelser og koreografier som HIP HOP er bygget på.

Streetdance / HIP HOP - Fra 12 år Grunnkurs/nybegynner

Denne klassen er beregnet fra 12 år og oppt til og med ungdom. He vil vi det fokuseres på koregrafi. Her får man muligheten til å øve på performance og å danse med følelse. 

Nivået og innhold i klassetimene tilpasses etter elevene i klassen slik at alle får sjanse til å utfordre seg selv! 

Swing for par og single (voksne)

Våre kurs avholdes av trenere med sv'rt lan efaring innenfor swing og salsa.

De er lidenskapelig interesserte i at nettopp DU/DERE skal oppleve et lærerikt kurs som kan tas med videre til festlige anledninger.

Våre kurs er for ALLE. Nybegynner kurs og viderekomne i alle nivåer. Slipp hemningene løs og meld deg på! Dette er gøy og god trim

Salsa Latinomix (for par og single)

Er en glad og energisk dans med cubanske røtter som danses på hele det amerikanske kontinentet i ulike varianter.

Dette er et nybegynnerkurs, og ingen forkunnskaper er nødvendig


Se mer 
Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.

Har du spørsmål?