Kurspåmelding Høsten 2018 Unique Danseklubb, FETSUND


:
:
Fetsund
 

Vi ønsker hjertelig velkommen til høstsesongen 2018 som vil bli full av dans, akrobatikk, glede. 

Vi håper at du finner et kurs som passer til deg.

Kursoppstart

Oppstart av alle 12 ukers kurs: Uke 35 - Tirsdag 28.08.2018

Uke 35 er prøveuke der du kan komme å prøve de på så mange kurs du ønsker helt gratis. Dette er ment som et tilbud til deg, slik at du enklere skal kun ne velge et kurs du vet du kommer til å like når du har fått en mulighet til å prøve det først!

For å danse videre etter uke 35 må du melde deg på kurs

Timeplan høsten 2018 - NYE FET ARENA

NB! For å ta del i våre aktiviteter MÅ du være medlem av klubben.

Medlemsavgiften er på kr 175,- pr. kalenderår (1. januar til 31. desember). Denne blir automatisk lagt inn når du kommer til betaling.

LISENS

Det er krav om lisens for å være medlem i en Klubb i Norges Danseforbund

For å kunne delta på organisert idrett gjennom Norges Danseforbund må alle deltager over 13 år betale en grunnlisens. Grunnlisensen er på kr. 100,- Du kan gå inn Norges Danseforbund sider ved å bruke bruke snarveien HER

DANCE4FUN 1  Allsidig dansekus for de minste (4-6 år)

Kurs 1: Introduksjonskurs. Gøyal undervisning i lek og discodans. Her underviser vi etter de siste hit låtene og tradisjonell barnemusikk. Dette syntes ungene er kult.

Freestyle fra7 år - Grunnkurs/nybegynner

Dette er Freestyle for de aller yngste. Erfarne trenere fletter inn lek og moro i undervisningen. Dette er kjempe gøy!

Dette er introduksjonskurs til Norges desidert største dansegren.

Her øves grunntrinn, koordinasjon, balanse til fengende musikk. Er barna glad i å bevege seg er dette en perfekt måte å introduseres til dans.

Kan med fordel koordineres med Akrobatikk for Freestyle Grunnkurs

Grunnkurs Freestyle 8 - 12 år Litt Øvet

Dette kurset er et påbyggingskurs for de som har gjennomført grunnkurset. Her vil dansen videreutvikles og man trener på nye momenter, koordinasjon og grunntrinn. I dette kurset vil man ta ta med seg det man lærte på grunnkurset og sette sammen til egne danser.

HIP HOP  (8-11 år) Grunnkurs/nybegynner 

I dette morsomme nybegynner kurset lærer barna det grunnleggende innen hip hop’ ens, bevegelser og stil til fengende musikk. Instruktøren bruker barnas egen fantasi og kreativitet til å lære det grunnleggende.

HIP HOP  (8-11 år) Litt Øvet

Dette kurset er et påbyggingskurs for de som har gjennomført grunnkurset. Her videreutvikler man de grunnleggende ferdighetene man lærte seg på Grunnkurset og legger til nye kule Moves og tilslutt danser

I HIP HOP klassene handler det selvfølgelig om å ha det morsomt, men også lære under konsentrasjon. Hip hop er mer enn bare en dansstil, det er også en kultur. Derfor kommer disse klassetimene til å bestå av å lære litt fra alle de ulike elementene innen HIP HOP. I disse klassene kommer instruktøren å gjennomgå de grunnleggende groves, foundation bevegelser og koreografier som HIP HOP er bygget på.

Streetdance / HIP HOP - Fra 12 år Grunnkurs/nybegynner

Denne klassen er beregnet fra 12 år og oppt til og med ungdom. He vil vi det fokuserespå og ta koregrafi. Her får man muligheten til å øve på performance og å danse med følelse. 

Nivået og innhold i klassetimene tilpasses etter elevene i klassen slik at alle får sjanse til å utfordre seg selv! 

Streetdance / HIP HOP - Fra 12 år Grunnkurs/nybegynner

Denne klassen er beregnet fra 12 år og opp til og med ungdom og er et påbyggingskurs for de som har gjennomført grunnkurset. Her vil vi det fokuseres på å videreutvikle koregrafien man lærte seg på grunnkurset. 

Swing for par og single (voksne)

Våre kurs avholdes av trenere med sv'rt lan efaring innenfor swing og salsa.

De er lidenskapelig interesserte i at nettopp DU/DERE skal oppleve et lærerikt kurs som kan tas med videre til festlige anledninger.

Våre kurs er for ALLE. Nybegynner kurs og viderekomne i alle nivåer. Slipp hemningene løs og meld deg på! Dette er gøy og god trim

Salsa Latinomix (for par og single)

Er en glad og energisk dans med cubanske røtter som danses på hele det amerikanske kontinentet i ulike varianter.

Dette er et nybegynnerkurs, og ingen forkunnskaper er nødvendigSe mer 
 

Påmeldingsskjema

NB! Unique Danseklubb er et idrettslag som er en del av NIF og Norges Danseforbund. Dette innebærer at alle som skal delta i organisert akivitet i Norges Danseforbund MÅ ha grunnlisens (kr. 100,-) fra det året de fyller 13 år. Registrering og betaling av grunnlisensen: https://medlem.deltager.no/dansing/lisens2018 Fyll inn skjema - NB! Region = Øst-Norge, Klubb = Unique Danseklubb, Hovedgren er Freestyle, disco & performance uavhengig hvilket kurs du planlegger å gå.
LISENS til Norges Danseforbund (obligatorisk)
 *
ER DU/danseren 13 ÅR ELLER MER og ikke betalt grunnlisensen vil du få feilmelding tilslutt nå du forsøker å melde deg på. Så bruk snarveien over å løs inn grunnlisensen. Det kan ta noen minutter før systemet er oppdatert etter at du har betalt lisensen. Så vent noen minutter før du går i gang med påmeldingen på kurs. Takk for din tålmodighet
Klasse / kategori
 *
Fornavn (danser)
 *
Etternavn (danser)
 *
Var danseren påmeldt på dansekurs i Unique Danseklubb våren 2018?
 *
Alder på danser?
 *
Fødselsdato
   *
Gateadresse
 *
Postnummer
 *
Poststed
 *
Navn på foresatt (for dansere under 18 år)
E-post for foresatt (For danser under 18 år)
 *
Mobil for foresatt (For danser under 18 år)
 *
Region
 *
Klubb
 *
VELG REGION = Øst-Norge VELG KLUBB ved å skrolle nedover nedtrekksmenyen OVER til du finner "Unique Danseklubb Romerike"
*
 *
_______________________________________________________________________________________________
Under krysser du av hvilke(t) kurs danseren skal delta på
Tell antall kurs du har valgt. Deretter benytter du nedtrekksmenyen under. Finn riktig antall kurs(pakke). Antall kurs du skal delta på, MÅ være likt antallet kurs du har krysset av for over. Har du meldt deg på kurs for par inkl. din partner velger du "1 stk. 12 ukerskurs - voksne" (Din partner er allerede inkludert og vil fremkomme når du går til betaling)
Kurs, antall/varighet - 12 uker
*****************************************************************************************************************
PÅMELDING AV SØSKEN
 *
For påmelding av søsken er det rabatterte priser. Ta kontakte med oss på tlf. 91627675 eller på post@uniquedanseklubb.no, så hjelper vi deg videre med påmeldingen og riktige priser
Reservasjon mot fotografering av deltager under treningsaktivitet
 *
Hvordan fant du frem til Unique Danseklubb?
 *
Kommentarer/informasjon til arrangør
Når du er ferdig med registrering av danser trykk linken "BEKREFT" for å gå til betaling

Har du spørsmål?