Kurspåmelding Høst 2019 KRISTIANSAND

IDDA
*
4616
Kristiansand
 

Vi ønsker hjertelig velkommen til høstsesongen 2019 som vil bli full av dans, , glede. Vi håper at du finner et kurs som passer til deg eller poden.

Vi gjør oppmerksom på at kursavgiften er bindene og vil ikke bli refundert. 

Er du usikker på om dette er noe for deg/dere eller barnet foreslår vi at du tar en prøvetime før du/dere bestemmer dere. Prøvetimen er helt gratis. Gi instruktøren bekjed om at du/dere øsnker en prøvetime. Ønsker du å gå videre etter dette melder du deg via portalen igjen.

Kursoppstart

Oppstart av alle 12 ukers kurs: Uke 35 - Tirsdag 27.08.2019 kl. 16:30

Uke 35 er prøveuke der du kan komme å ta en prøvetime helt gratis. Dette er ment som et tilbud til deg, slik at du enklere skal kunne velge et kurs du vet du kommer til å like når du har fått en mulighet til å prøve det først!

For å danse videre etter uke 35 må du melde deg på kurs

NB! For å ta del i våre aktiviteter MÅ du være medlem av klubben.

Medlemsavgiften er på kr 175,- pr. kalenderår (1. januar til 31. desember). Denne blir automatisk lagt inn når du kommer til betaling.

LISENS

Det er krav om lisens for å være medlem i en Klubb i Norges Danseforbund

For å kunne delta på organisert idrett gjennom Norges Danseforbund må alle deltager over 6 år betale en grunnlisens. Grunnlisensen er på kr. 100,- 


Se mer 
 

Påmeldingsskjema

Klasse / kategori
 *
Fornavn (danser)
 *
Etternavn (danser)
 *
E-post (danser, eller foresatt dersom danser er under 18)
 *
Var danseren påmeldt på dansekurs i Unique Danseklubb våren 2019?
 *
Fødselsdato
   *
Alder på danser?
 *
Gateaddresse
 *
Postnummer
 *
Sted
 *
Navn på foresatt (for dansere under 18 år)
Telefon til foresatt (for dansere under 18 år)
SØSKENRABATT - PÅMELDING AV SØSKEN For påmelding av søsken er det rabatterte priser. FOR BARN NR. 1 ER DET IKKE RABATTERTE PRISER. Det skal derfor IKKE velges søskenrabatt for dette barnet ved påmelding. Eks. Du har 2 barn/søsken som skal meldes på kurs. Barn 1/Søsken 1 betaler man full pris for. Fyll ut alle felter. Velg deretter MELD PÅ PARTNER for å starte registreringen av Barn nr. 2/ Søsken nr. 2 Under registeringen for dette barnet velger du SØSKENRABATT og type kurs barnet skal meldes på 12-ukers kurs. Søskenrabatten blir lagt inn på den endelige summen når du kommer til betaling. Trykk deretter MELD DEG PÅ som tar deg videre til betalingen
Søskenrabatt (Gjelder ikke første påmeldte danser)
Opplever du noen problemer eller er usikker på om du gjør dette riktig send oss en e-post på post@uniquedanseklubb.no så avtaler vi et tidspunkt for en gjennomgang. Vi hjelper deg så gjerne!
Reservasjon mot fotografering av deltager under treningsaktivitet
 *
Hvordan fant du frem til Unique Danseklubb?
 *
Kommentarer/informasjon til arrangør
Når du er ferdig med registrering av danser trykk linken "MELD DEG PÅ" for å gå til betaling
 *

Har du spørsmål?