Logo-norges-danseforbund-hvit-2020
nif-logo-banner
Logo-norges-danseforbund-hvit-2020
nif-logo-banner
menu

WDSF Christmas Dance Festival *AVLYST*

Gardermoen
 

CHRISTMAS DANCE FESTIVAL 2021 - AVLYST

Det er med tungt hjerte at arrangementskomiteen for Christmas Dance Festival må meddele at CDF 2021 må avlyses. Forberedelsene til en trygg retur har pågått i flere måneder, så det har veid tungt for arrangementskomiteen at for andre år på rad har den nåværende verdenskrisen tvunget oss til å ta denne beslutningen. Også at så mange dansere og trenere har jobbet så hardt i en hel sesong for å gi seg sjansen til å delta på Christmas Dance Festival. Likevel er vi enige om at dette er den riktige avgjørelsen for våre medlemmer, frivillige, dansere, tilskuere og partnere.

Vi har tatt denne avgjørelsen etter mye overveielse. På den måten har vi vurdert flere faktorer, inkludert følgende:

• Den siste norske regjeringen, særlig de begrensede adgangskravene til Norge.
• Våre operasjonelle alternativer og deres implikasjoner, både praktisk og økonomisk.

De økonomiske konsekvensene av kansellering vil være betydelige, ikke bare for Christmas Dance Festival, men for våre leverandører. Det er nå vår oppgave å jobbe flittig de neste ukene for å sikre at Christmas Dance Festival, våre leverandører kan komme frem i god behold på den andre siden av denne tumultfylte perioden og ønske sportsdans-verden velkommen tilbake til Oslo i 2022.

Vi setter pris på at den andre kanselleringen av Christmas Dance Festival vil komme som en stor skuffelse for mange som er involvert i sportsdans-verden, spesielt gitt at arrangement etter arrangement har blitt kansellert de siste to årene. Uansett hvor lidenskapelig vi er om sporten vår, er vi også oppmerksom på at det nå er flere viktige spørsmål på spill enn iscenesettelsen av sportsbegivenheter. I denne sammenhengen håper vi at alle berørte vil forstå vår beslutning. Vi vet alle og setter pris på det faktum at sporten vår er mer enn et fellesskap - det er en familie. Vi oppfordrer alle i sportsdansefamilien til å støtte de arrangørene som er i stand til å produsere internasjonale konkurranser på en trygg og økonomisk ansvarlig måte. Vi håper at vi innen 2022 nok en gang er i stand til å arrangere verdens fremtredende Christmas Dance Festival i Oslos vinterland 10. og 11. desember 2022.

Se mer 
 

Påmeldingsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
Region
 *
Klubb
 *
Velg kategori
 *
 *

Har du spørsmål?

ss