Swing Highlights 6. + 13. des

Danser du en av formene for 6-takt swing (Swing, Boogie-Woogie, Lindy-Hop eller Rock'n'Roll)? Har du hatt lyst til å få de tipsene som gir dansen din "wow-faktor".  På dette kurset ser vi på hvert par individuelt og kommer med tips. Vi skal også undervise noe av det som gjør at dansen rett og slett synes på gulvet. Ja, vi må nok i den sammenhengen også se på noen små enkle luftige variasjoner, som mange mener hører med til en dans oppfunnet på 40/50-tallet.

Vi har selv vært i denne verden hvor det var viktig hvordan dansingen faktisk ble oppfattet. Noen ganger var det viktig å imponere dommere og noen ganger bare publikum. Derfor synes vi det er veldig gøy å gå konkret til verks på hva som gjør at dansen også oppleves bra for de som ser på.


Vi setter ingen spesielle krav til ferdighetsnivå, men det blir enklest for deg og oss om du har grunntrinn i en av swingstilartene noenlunde i ryggmargen. Har du det, skal dette kurset gå helt fint. 


OBS! Kun for par og ingen rotering på dette kurset. Akrobatikk skal alltid være avtalt med en kjent partner.

Priser:

Kr 500,- /pers ikke medlem

Kr 350,- /pers medlem 

Kr 300,- /pers for 1 år medlemskap (2022) i Happydance - Gjerdrum Danseklubb


Medlemsfordeler:
Forsikret på alle våre arrangement, lavere pris på våre arrangement, mulighet til å delta på Danseforbundet sine arrangement, rett til å benytte idretten og Danseforbundets rabattordninger m.m.


OBS! Ved å registrere deg her vil du motta ordrebekreftelse. Vi godkjenner ordren til betaling nærmere kursstart ved nok påmeldte.  Frist for betaling vil stå i mailen når vi godkjenner ordren til betaling. Husk å legge til din partner om du betaler for begge to. Priser oppgitt er per person.

Spørsmål? Ta kontakt på [email protected]

 


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.