Kurspåmelding Høst 2023 Unique Danseklubb

Vi ønsker hjertelig velkommen til Høstsesongen 2023 som vil bli full av dans, akrobatikk, glede og utfordringer for deg som danser. 

Vi håper at du finner et kurs som passer til deg. 

Vi gjør oppmerksom på at kursavgiften er bindene og vil ikke bli refundert. 

Er du usikker på om dette er noe for deg/dere eller barnet foreslår vi at du tar en prøvetime før du/dere bestemmer dere. Prøvetimen er helt gratis. Gi instruktøren bekjed om at du/dere ønsker en prøvetime. Ønsker du å gå videre etter dette melder du deg via portalen igjen.

Kursoppstart

Oppstart av alle 16 ukers barne- og ungdomskurs: Uke 34 - Mandag 21.08. - 25.08.

Uke 34 er prøveuke der du kan komme å prøve de på så mange kurs du ønsker helt gratis. Dette er ment som et tilbud til deg, slik at du enklere skal kunne velge et kurs du vet du kommer til å like når du har fått en mulighet til å prøve det først!

For å danse videre etter uke 35  må du melde deg på kurs gjennom denne portalen her.

Avmelding av kurs

Påmelding er bindende. Innbetalt kursbeløp kan refunderes kun dersom avmelding skjer innen prøveukens utløp. Refusjon belastes med kr. 100,- i administrasjonsgebyr. Påmeldingsgebyr og lisens refunderes ikke.

FORBUNDSKONTIGENT

Det er krav om Forbundskontigent for å kunne utøve idrett i Norges Danseforbund

For å kunne delta på organisert idrett gjennom Norges Danseforbund må alle deltager over 6 år betale en Forbundskontigent/grunnlisens. Forbundskontigenten er på kr. 100,- og gjelder fra 01.01 - 31.12

NB! For å ta del i våre aktiviteter MÅ du være medlem av klubben vår. Ettersom dette er en idrettsklubb krever dette at man er medlem.

Medlemsavgift er på kr 175,- pr. kalenderår (1. januar til 31. desember). Medlemsavgift er en fast sats som betales til din medlemsklubb/ idrettslag (myndighetskrav). 

Denne blir automatisk lagt inn når du kommer til betaling under påmeldingen.

Har du ytterligere spørsmål ber vi deg sende oss en e-post på : [email protected]

Velkommen til Unique Danseklubb

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.