Kurspåmelding høst 2022 Unique Danseklubb

Vi ønsker hjertelig velkommen til Høstsesongen 2022 som vil bli full av dans, akrobatikk, glede og utfordringer for deg som danser. 

Vi håper at du finner et kurs som passer til deg. 

Vi gjør oppmerksom på at kursavgiften er bindene og vil ikke bli refundert. 

Er du usikker på om dette er noe for deg/dere eller barnet foreslår vi at du tar en prøvetime før du/dere bestemmer dere. Prøvetimen er helt gratis. Gi instruktøren bekjed om at du/dere ønsker en prøvetime. Ønsker du å gå videre etter dette melder du deg via portalen igjen.

Kursoppstart

Oppstart av alle 16 ukers barne- og ungdomskurs: Uke 34 - Mandag 22.08.2022

Uke 34 er prøveuke der du kan komme å prøve deg på så mange kurs du ønsker helt gratis. Dette er ment som et tilbud til deg, slik at du enklere skal kunne velge et kurs du vet du kommer til å like når du har fått en mulighet til å prøve det først!

For å danse videre etter uke 34   du melde deg på kurs gjennom denne portalen her.

Avmelding av kurs:  Påmeldingen er bindende. Innbetalt kursbeløp kan refunderes kun dersom avmelding skjer innen prøveukens utløp. Refusjon belastes med kr. 100,- i administrasjonsgebyr. Påmeldingsgebyr, medlemskapsavgift og lisens refunderes ikke.

Kurs som eventuelt får lavt deltagerantall kan komme til å bli slått sammen med et annet kurs.

FORBUNDSKONTIGENT

Det er krav om Forbundskontigent for å kunne utøve idrett i Norges Danseforbund

For å kunne delta på organisert idrett gjennom Norges Danseforbund må alle deltager over 6 år betale en Forbundskontigent/grunnlisens. Forbundskontigenten er på kr. 100,- og gjelder fra 01.01 - 31.12

NB! For å ta del i våre aktiviteter MÅ du være medlem av klubben vår. Ettersom dette er en idrettsklubb krever dette at man er medlem.

Medlemsavgift er på kr 175,- pr. kalenderår (1. januar til 31. desember). Medlemsavgift er en fast sats som betales til din medlemsklubb/ idrettslag (myndighetskrav). 

Denne blir automatisk lagt inn når du kommer til betaling under påmeldingen.

Har du ytterligere spørsmål ber vi deg sende oss en e-post på : post@uniquedanseklubb.no

Velkommen til Unique Danseklubb

 

Påmeldingsskjema Registreringsskjema

Fornavn (danser)
 *
Klasse / kategori
 *
Etternavn (danser)
 *
Navn på foresatt (for dansere under 18 år)
Mobil foresatte (for dansere under 18 år)
 *
Mobil til foresatt nr. 2 (for dansere under 18 år)
E-post (danser, eller foresatt dersom danser er under 18)
 *
Var danseren påmeldt på dansekurs i Unique Danseklubb våren 2022?
 *
Alder på danser?
 *
Fødselsdato på danser
   *
Gateaddresse
 *
Postnummer
 *
Sted
 *
MRK! KURSENE VIDERE UNDER ER SESONGKURS. NB! - Til dere som skal ha VIP abonnement - dere MÅ krysse av alle kursene som datteren/sønnen skal være med på. Dette for at de skal komme med på instruktørens liste.
SUPERSTARS 6-8 år - NB! DETTE ER ET SESONGKURS og du skal derfor velge SESONGKURS senere i påmeldingen ikke 16-ukerskurs.
*****************************************************************************************************************************
MRK! KURSENE VIDERE NEDOVER ER 8 eller 16-UKERS - IKKE SESONGKURS
Hvilke type kurs har du valgt?
 *
SØSKENRABATT - PÅMELDING AV SØSKEN For påmelding av søsken er det rabatterte priser. DET ER IKKE RABATT FOR BARN NR. 1 (Barnet med høyest avgift). Det skal derfor IKKE velges søskenrabatt for det første barnet som registreres. Eks. Du har 2 barn/søsken som skal meldes på kurs. Barn 1/Søsken 1 (Barnet med høyest avgift) betaler man full pris for. Fyll ut alle felter. Velg deretter MELD PÅ PARTNER for å starte registreringen av Barn nr. 2/ Søsken nr. 2 Under registeringen for dette barnet velger du SØSKENRABATT og type kurs barnet skal meldes på 12 eller 16-uker/sesongkurs/VIP. søskenrabatten blir lagt inn på den endelige summen når du kommer til betaling. Trykk deretter MELD DEG PÅ som tar deg videre til betalingen
Søskenrabatt (Gjelder ikke første påmeldte danser/søsken.)
Opplever du noen problemer eller er usikker på om du gjør dette riktig send oss en e-post på post@uniquedanseklubb.no så avtaler vi et tidspunkt for en gjennomgang. Vi hjelper deg så gjerne!
Kommentarer/informasjon til arrangør
Når du er ferdig med registrering av danser trykk linken "MELD DEG PÅ" for å gå til betaling. NB! gjelder ikke om du skal melde på søsken å få søskenrabatt. Skal søsken registreres må du velge "LEGG TIL PARTNER (E) når alle søsken er registrer, trykk "MELD DEG PÅ"
Reservasjon mot fotografering av deltager under treningsaktivitet
 *
Hvordan fant du frem til Unique Danseklubb?
 *
Unique Danseklubb er en idrettklubb i Norges Danseforbund og NIF. Dette er en ikke-kommersiell virksomheter drevet at frivillige og foreldre.
 *
Jeg er inneforstått at man gjennom å krysse av i boksen må påregne å delta på dugnadsarbeid knyttet til konkurranser som klubben arrangerer 2-3 ganger pr. år.
Kampanjekode
 
 *