Sommerskole

Velkommen til sommerskole hos 2Dance Danseklubb!


Dato: 24-27.juni 2024
Tider: Åpent 09.00-16.00, dans og aktiviteteter fra 10.00-15.00
Alder: Anbefalt aldersgruppe er 1-7 klassinger, men også skolestartere!
Sommerskolen er åpen for ALLE, uansett forkunnskaper og erfaring. Både nye og "gamle" er velkomne!

Påmelding: 
Barnet må være påmeldt for å kunne delta på sommerskolen. Påmelding er bindende og refunderes ikke ved avmelding.
Det er obligatorisk med medlemskontigent 2024 i 2Dance Danseklubb. Er barnet ikke allerede medlem, betaler dere medlemskontigent her

Priser:
Hel uke (fire dager): 950kr
Tre dager: 840kr
To dager: 560kr
En dag: 280kr

Kontaktinfo:
Vær nøye ved utfylling av kontaktinfo da det er vi må ha mulighet til å komme i kontakt med foresatte ved behov. Skriv gjerne inn kontaktinfo til begge foresatte dersom barnet har det.

Allergier:

Dersom barnet har allergier vi må vite om, er det viktig at dere oppgir dette i påmeldingen. Skriv også inn hvordan en eventuell reaksjon skal behandles dersom barnet skulle få i seg noe det ikke tåler.

Samtykke bilder/video:
Mange synes det er hyggelig når noen tar bilder av oss/filmer oss.  Andre ønsker å reservere seg. Vennligst kryss av i påmeldingsskjema dersom du godtar/ikke godtar at ditt barn blir tatt bilde av/filmet. Bilder og videoer kan bli brukt til våre nettsider og sosiale medier.
Danseklubben 2Dance fraskriver seg ethvert ansvar for evt. brudd på ovennevnte lover av våre medlemmer.


Informasjon om Sommerskolen

Vi gleder oss masse til fire dager med dans, lek og kos. Her kommer litt informasjon som kan være nyttig.

Tider: 

Det vil være voksne til stede hver morgen kl 09.00 for å ta imot barna og det vil da være mulighet for å tegne, spille spill og annen lek. Danseundervisning og aktiviteter vil starte kl 10.00 og vi vil gjennom uken danse ulike stiler. Danseundervisningen er ferdig kl 15.00, men barna kan være i studio fram til kl 16.00.

Lurt å ha med seg: 

Ha på treningstøy som man kan bevege seg i, ta gjerne med joggesko for innebruk. Vi vil forsøke å ha noen aktiviteter ute så ta gjerne med en genser eller jakke etter været. Blir været for ille så blir vi inne.

Barna har selv med seg matpakke og vannflaske, men vil hver dag få servert frukt og drikke. Det blir i tillegg en «overraskelse» hver dag; ”is-fest”, ”vaffel-fest” og ellers annen ”snacks” som hører sommerferien til. Vi ber dere om å unngå å ha nøtter i matboksen da det er barn med allergier.

Onsdag:

På onsdag vil vi avslutte med en discofest. Mange syns det er gøy å pynte seg til discofest så om man ønsker så kan man ta med seg et discoantrekk i sekken. Dette er selvfølgelig frivillig.

Torsdag kl 15.00: 

Torsdag kl 15.00 er foresatte velkommen inn til show. Vi vil vise fram hva vi har lært i løpet av uken og det vil være mulighet for å snakke med trenerne for dansekurs videre etter sommerferien.

Kontakt: 

Om det er noe informasjon vi trenger i løpet av uken angående ditt barn så send gjerne en mail til Christine ([email protected]) eller sms på 99150823.

 

Påmeldingsskjema Registreringsskjema

Klasse / kategori
 *
E-post
 *
Gjenta e-post
 *
Barnets fornavn
 *
Etternavn
 *
Telefon foresatt 1
 *
Rolle foresatt 1
 *
Telefon foresatt 2
Rolle foresatt 2
Kjønn
 *
Fødselsdato
   *
Addresse
 *
Postnummer
 *
Sted
 *
Land
 *
Sommerskole 2024
 *
Deltager må også betale medlemskontigent til 2Dance Danseklubb for 2024. Dersom du ikke har medlemskontigent, finner du link til dette i informasjon om arrangementet.
---
Allergier
Vennligst skriv inn alle allergier vi trenger å vite om.
Hvordan skal eventuell reaksjon håndteres?
Vennligst spesifiser hvordan eventuell allergisk reaksjon skal håndteres (eks epipen og hvor den ligger)
---
Samtykke bilder/video

 *
Bilder/video kan bli brukt i sosiale medier og på vår nettside. Vi tar aldri bilder/video av barnet i sårbare situasjoner.
 *