Kurspåmelding Høst 2023

Velkommen til  Danseklubben Studio 1 Høsten 2023

Vi bruker appen "SPOND", og alle som melder seg på kurs må laste ned denne appen!

Merk at det kommer e-post etter påmelding med kode som må brukes til SPOND for å få tilgang til gruppen som heter "Danseklubben Studio 1 Høst 2023". 

HER KOMMER OGSÅ ALL INFORMASJON OM NYTTÅRSFORESTILLING 2024! 


OBS: Grunnkurs starter uke 34!

Øvetkurs og konkurransepartier starter uke 33.


Priser:

Kurspakke:

Pris

Antall kurs pr uke
Medlemskap pr år

250 kr


Barnedans 2 1/2 - 4 år
1800 kr1

Barn og Unge med spesielle behov
1050 kr1
1 Kurs

2050 kr

1
2 Kurs

3350 kr

2
3 kurs

4250 kr

3
4 Kurs

4750 kr

4
 5 kurs eller flere "Full pakke"

5250 kr

5+ (inkludert ferietrening)
Ferietrening: Treninger som blir satt opp i ferier er med i full pakke (5 kurs eller mer). 

For de som ikke har full pakke og vil delta på ferietrening kan man betale 75,- per gang. 

Dette betales per gang på Vipps 725764, og kvittering vises til trener.

Du finner informasjon om våre kurs og timeplan på vår hjemmeside:
www.danseklubbenstudio1.com


Betalingsmetoder:
Det er mulig å betale kursene hos oss på to måter:
1. Direkte med kredittkort
2. VIPPS

Tekniske spørsmål eller feil rundt påmelding kan rettes til:
[email protected]


Vi kan ved enkelte tilfeller tilby delbetaling ved behov. Ta kontakt med oss hvis dette er noe du ønsker: 
[email protected]


Danseklubben Studio1 sin interne side på Facebook: https://www.facebook.com/groups/221471231313779 , her legger vi ut nyttig informasjon og nyhetsaker. Om du ikke er medlem, meld deg inn! Ved innmelding, svar på spørsmålet som kommer opp, dette er for å sikre at det bare er de med tilhørighet til klubben som er inne på denne interne siden.


Påmelding er bindende, og det gis ingen refusjon ved avmelding!Retningslinjer for publisering av bilder og film av barn.

Retningslinjer for publisering av bilder og film av barn Norges idrettsforbund ønsker å sette søkelyset på hvilke regler som gjelder for publisering av bilder og film av våre medlemmer på nettsider, i sosiale medier og i andre publikasjoner. I den forbindelse har Idrettsforbundet laget noen enkle retningslinjer for å bevisstgjøre trenere, ledere, frivillige og foresatte av barn i idrettslag. 


Det er viktig å ha respekt for barn og unges integritet og rett til personvern. Noen kan ha særlige grunner for at de ikke ønsker å bli tatt bilde av. I enkelte tilfeller kan bildedeling få uheldige konsekvenser dersom barnet for eksempel bor på hemmelig adresse. Det er en god skikk å alltid spørre om lov før bildet tas. 


Hovedregelen er at det alltid skal innhentes samtykke fra alle som direkte eller indirekte kan identifiseres på bildene før de publiseres. Dersom de som er avbildet er under 18 år må samtykke hentes inn både av barnet selv og foresatte. Uønsket publisering kan føre til erstatningsansvar og straffeansvar ifølge åndsverkloven. 


Idrettsforbundets retningslinjer: 

1. Før bilde eller film publiseres skal det være innhentet samtykke fra alle på bildet, og fra deres foresatte dersom barna er under 18 år. 

2. Ved innhenting av samtykke til å publisere bilder og film bør samtykkeskjema brukes. Det er kun et aktivt samtykke som kan gi grunnlag for å publisere bilder og film. 

3. Dersom et barn ikke ønsker at bilder eller film skal publiseres skal dette overstyre foreldrenes ønske om publisering. 

4. Vær bevisst i hvilke situasjoner det tas bilder eller film. Ta aldri bilder av nakne barn og vær varsom med å ta bilder av lettkledde barn. Vis måtehold ved bruk av fullt navn. 

5. Det skal alltid samtykkes særskilt for hvert enkelt bilde eller film som skal benyttes til medier. Et samtykke kreves også ved publisering av bilder og film i lukkede grupper på nett, som for eksempel Facebook, eller andre nettsteder som er passordbeskyttet. 

6. Dersom et samtykke trekkes tilbake må publiserte bilder og film slettes. Norges idrettsforbund oppfordrer alle idrettslag til å gjøre retningslinjene for publisering av bilder og film kjent i idrettslaget.

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.